Zo werkt UpSweeper.

Meld je aan bij UpSweeper en investeer in je dromen. Via ons platform geef je zelfstandig obligaties uit op je eigen unieke obligatiewebsite. Je krijgt direct toegang tot je eigen portal waar je altijd de status van je obligaties kunt checken. Zo houd je het overzicht en de touwtjes in handen. Dat al vanaf twaalf maandelijkse termijnen, dus wat houd je tegen?

Jouw unieke website.

UpSweeper verzorgt voor jou een website, die je compleet aan je persoonlijke wensen en stijl kunt aanpassen. Dat voor een vast bedrag per maand. Stel je eens voor: een website die het karakter van jouw bedrijf uitstraalt en moeiteloos door honderden potentiële investeerders wordt gezien. Jouw plannen worden werkelijkheid.

Stappenplan.

Na het aanmelden bij UpSweeper, gaan we direct aan de slag. Samen doen we een persoonlijke intake en we maken een haalbaar stappenplan. Wat wil je bereiken? Wat maakt jouw bedrijf uniek? Hoeveel geld is er nodig en wat is de looptijd? Jij krijgt de begeleiding die je nodig hebt om investeerders over de streep te trekken met een onvergetelijke indruk.

Geen rompslomp.

Als ondernemer een administratie bijhouden is al lastig genoeg. Wij regelen jouw administratieve rompslomp. Dan kun jij je tijd besteden aan ondernemen. Denk hierbij aan het regelen van het benodigde papierwerk, de obligatieovereenkomsten met de investeerders en de documenten voor de AFM. We ontwerpen een strakke, downloadbare brochure om ervoor te zorgen dat investeerders weten waar ze aan toe zijn. En jij ook.

Jij bent aan zet.

Als ondernemer vind je het misschien lastig om met deze investeerders in contact te komen. Misschien vind je het lastig om hen ervan te overtuigen dat jouw bedrijf de moeite waard is. Met UpSweeper krijg je een unieke website die je compleet aan jouw stijl en wensen kunt aanpassen. Een betere pitch voor bedrijfsfinanciering bestaat er niet!

Klaar voor een vliegende start? Neem met ons contact op of maak een afspraak. Meer weten?

Download hier onze brochure

Vragen? Die horen we natuurlijk graag.

Bedankt voor jouw formulier. Deze is verzonden.
Er is een fout opgetreden. Controleer de velden of probeer het later nog eens.