UpSweeper is er voor jou.

Wij zijn UpSweeper. Een ambitieus bedrijf dat jonge ondernemers
en start-ups helpt met het regelen van bedrijfs-en vastgoedfinanciering.

Want daar lopen helaas veel plannen en dromen op stuk.
Dat is natuurlijk eeuwig zonde!

Het UpSweeper team.

Anastasia Vassilieva
Juridisch adviseur

Timo Pouw
Consultant

Michel Tamminga
New Business Manager

Investeerders vinden.

In de zoektocht naar geschikte investeerders lopen veel ondernemers tegen een groot obstakel aan. Ze hebben helaas te weinig kennis en ervaring om investeerders aan zich te kunnen binden. Als specialist helpen we je deze investeerders te vinden. We beginnen in je eigen netwerk. Door dit netwerk steeds meer uit te breiden, komen we in contact met steeds meer investeerders. Zo bouw je een duurzame en langdurige band op die jouw bedrijf laat groeien.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Veel ondernemers denken dat ze er alleen voor staan. Maar vergis je niet! De kracht van ondernemen zit hem juist in het vinden van een sterk netwerk. Je hoeft het echt niet alleen te doen. Met onze sparringpartners krijg je de beste strategie naar boven en maken we een plan van aanpak waar je ‘u’ tegen zegt.

Formal en informal investors.

We maken al gauw een onderscheid tussen formal en informal investors. Formal investors hebben een hechte band met jou en je ideeën. Denk aan je familie, vrienden en werknemers. Die kunnen natuurlijk obligaties van jou kopen en de eerste stappen mogelijk maken. Uiteindelijk breiden we jouw obligatie uitgifte uit naar informal investors. Dat zijn bedrijven en particulieren die financieel jouw bedrijf steeds een stap dichterbij het doelbedrag brengen.

Flexibel ondernemen.

Door jouw obligatie uit te geven via UpSweeper zwem je in flexibiliteit. Zelf bepaal je namelijk de rente die je geeft aan je investeerders. Ook of deze rente elke maand of kwartaal wordt uitgekeerd en wanneer de obligaties weer worden terugbetaald als je bedrijf financieel gezond is. Een bijkomend voordeel voor jou als ondernemer is dat je geen onderpand hoeft te geven aan de investeerder.

Vragen? Die horen we natuurlijk graag.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op:

we bespreken graag wat we voor u kunnen doen.