Even voorstellen.

Je kunt vertrouwen op een sterk team van experts en specialisten. Denk aan financieel adviseurs, juristen, marketeers en creatieve denkers. Deze professionals zijn van groot belang als jij begint met het uitgeven van jouw obligaties. Stap voor stap helpen we jou als ondernemer met het laten groeien van je bedrijf!

Investeerders vinden.

In de zoektocht naar geschikte investeerders lopen veel ondernemers tegen een groot obstakel aan. Ze hebben helaas te weinig kennis en ervaring om investeerders aan zich te kunnen binden. Als specialist helpen we je deze investeerders te vinden. We beginnen in je eigen netwerk. Door dit netwerk steeds meer uit te breiden, komen we in contact met steeds meer investeerders. Zo bouw je een duurzame en langdurige band op die jouw bedrijf laat groeien.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Veel ondernemers denken dat ze er alleen voor staan. Maar vergis je niet! De kracht van ondernemen zit hem juist in het vinden van een sterk netwerk. Je hoeft het echt niet alleen te doen. Met onze sparringpartners krijg je de beste strategie naar boven en maken we een plan van aanpak waar je ‘u’ tegen zegt.

Het UpSweeper team.

Anastasia Vassilieva
Juridisch adviseur

Timo Pouw
Consultant

Michel Tamminga
New Business Manager

Formal en informal investors.

We maken al gauw een onderscheid tussen formal en informal investors. Formal investors hebben een hechte band met jou en je ideeën. Denk aan je familie, vrienden en werknemers. Die kunnen natuurlijk obligaties van jou kopen en de eerste stappen mogelijk maken. Uiteindelijk breiden we jouw obligatie uitgifte uit naar informal investors. Dat zijn bedrijven en particulieren die financieel jouw bedrijf steeds een stap dichterbij het doelbedrag brengen.

Jij bent aan zet.

Als ondernemer vind je het misschien lastig om met deze investeerders in contact te komen. Misschien vind je het lastig om hen ervan te overtuigen dat jouw bedrijf de moeite waard is. Met UpSweeper krijg je een unieke website die je compleet aan jouw stijl en wensen kunt aanpassen. Een betere pitch voor bedrijfsfinanciering bestaat er niet!

Klaar voor een vliegende start? Neem met ons contact op of maak een afspraak. Meer weten?

Download hier onze brochure

Kom persoonlijk in contact.

Bel of mail ons en kom persoonlijk in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact
085 – 073 44 00